Centrul pentru familii defavorizate “Orizonturi Noi”

Misiunea acestui centru este de a sprijini familiile aflate in dificultate pentru a face fata problemelor si dificultatilor psihosociale cu care se confrunta, scopul principal fiind prevenirea abandonului si a separarii copilului de familia sa. Stim foarte bine suferintele copiilor din centrele de plasament si de aceea ne dorim si speram sa oferim ajutor familiilor aflate in saracie si risc de abandon al copiilor.
Pentru a implini aceasta misiune, oferim familiilor beneficiare consiliere individuala, training parental, activitati recreative si educative pentru copii, ajutoare materiale si financiare. Speram astfel sa fim aproape familiilor aflate in suferinta, sa crestem calitatea vietii acestora, sa le ajutam sa identifice si sa acceseze diverse resurse pentru a capata independenta astfel incat, copiii pe care ii au in grija sa se poata dezvolta optim in mediul familial.

Daca doresti sa fii voluntar in activitati de prevenire a abandonului scolar, te poti implica aici!

Cautam persoane energice, cu abilitati de comunicare, tolerante in a lucra cu copii aflati in situatie de dificultate, avand cunostinte generale de limba romana, matematica, limba engleza, etc. Multumim!

CONTACT

Scrie-ne!

Tel. 021.346.00.56
contact@inimideschise.ro
Strada Stiubei, nr. 18, Sector 3, Bucuresti, CP 031873