Centre de plasament

Activitatile din centrele de plasament in care Fundatia Inimi Deschise isi desfasoara activitatea au ca principal scop dezvoltarea copiilor in vederea atingerii potentialului maxim de dezvoltare sociala, mentala, spirituala dar si fizica.
Prin proiectele dezvoltate oferim suport si motivare pentru educatie, ajutam la formarea si dezvoltarea deprinderilor de viata, oferim consiliere si suport emotional in vederea unei dezvoltari armonioase, oferim oportunitati recreative intr-un mediu sigur. Vrem sa-i ajutam pe acesti copii sa inteleaga ca sunt valorosi, si ca au numeroase abilitati astfel incat integrarea lor in comunitate sa fie una usoara.
Experienta de peste 25 de ani cu acesti copii si adolescenti ne face sa credem ca dragostea si relatiile stabilite cu ei sunt ingredientul cheie în creșterea si dezvoltarea lor armonioasa. Oferim copiilor siguranta, repere clare, modele de viata si prietenii de durata.

Daca doresti sa fii voluntar in activitati de prevenire a abandonului scolar, te poti implica aici!

Cautam persoane energice, cu abilitati de comunicare, tolerante in a lucra cu copii aflati in situatie de dificultate, avand cunostinte generale de limba romana, matematica, limba engleza, etc. Multumim!

CONTACT

Scrie-ne!

Tel. 021.346.00.56
contact@inimideschise.ro
Strada Stiubei, nr. 18, Sector 3, Bucuresti, CP 031873